TILAA NETISTÄ
Mar 2014

Kuvia Laihian keikalta

Kuva-albumissa kuvia Laihian keikalta, 22.02.2014

Kalle Kaaja & Kulkukoirat jatkavat uudistuneella kokoonpanolla

Kulkukoirat-yhtye koki yhden suurimmista musiikillisista muutoksistaan viime helmikuussa, kun Kalle Kaaja päätti muuttaa kokoonpanon linjaa ja samalla tehdä paluun kitaravetoiseen country-rock rautalankamusiikkiin.
 
- Kulkukoirat on perinteisesti lähes sen koko 20-vuoden historiansa aikana tunnettu nimenomaan juurevasta kitarasoundistaan ja tyylinmukaisista sovituksistaan. Kokoonpanon muuttaminen  oli mielestäni ainut vaihtoehto pitää bändi tällä tiellä ja estää musiikillisen linjan ajautuminen liian kauas alkuperäisestä ideastaan.  Oma taustani huomioon ottaen tämä muutos tuntui järkevältä ja ainoalta vaihtoehdolta tässä tilanteessa, Kalle Kaaja kertoo muutoksesta.
 
Kitarassa jatkaa  edelleen Jyrki Telilä, joka on soittanut Kulkukoirissa jo vuodesta 1995. Vastapainoksi Telilän tunnistettavalle soundille mukaan liittyi vaasalainen huippukitaristi Arvi Ylimys, joka tunnetaan tiukasta ja omintakeisesta soittotyylistään.

Rummuissa tekee paluun Harri Vainionpää, joka soitti myös viimeisimmällä, EMI Music Finlandin julkaisemalla  –Matkamies maan- albumilla, ja viimeiset kolme vuotta Topi Sorsakosken taustalla. Basson varressa nähdään jatkossa pitkän linjan muusikko, myöskin vaasalaislähtöinen Veli Hakala.
 
Kulkukoirat siis kulkevat edelleen aktiivisesti pitkin Suomen tanssilavoja ja ravintoloita, tarjoten niin tanssikansalle kuin musiikin kuuntelijallekin ikimuistoisia hetkiä. Uusi single Viimeinen ilta päällä maan jaetaan radioille lähiaikoina.

Lisätiedot:
Juhani Mansikkamäki
0500 540285
info@managerhouse.com

Kuvia Lapinrundilta

Kuva-albumiin on laitettu kuvia Lapinrundilta. Tartu tunnelmaan!

bandi03_2014