TILAA NETISTÄ

LIVE 2017 musiikkivideo julkaistu!

Katso uusi musiikkivideo täältä

-JOS LUOTAS LÄHDENKIN-

gogo

Yli 20 vuotta lavoja
Topi Sorsakosken ja viimeiset viisi vuotta Kalle Kaajan kanssa kiertänyt Kulkukoirat-yhtye julkaisee viimeisen singlensä ja musiikkivideonsa. (Julkaisija Turenki Records)

Kappaleen -Jos luotas lähdenkin - on säveltänyt
Jyrki Telilä ja sanoittanut Marko Haavisto. Lähes alusta asti Kulkukoirissa mukana olleen Jyrki Telilän sävellys jättää kunnianosoituksena jälkeensä kokoonpanon pitkän ja ansiokkaan menneisyyden. Kulkukoirat nimi jää arvokkaasti historiaan.

Tuore single -Jos luotas lähdenkin- on perinteikäs, kaihoisa ja soljuu 60-luvun hengessä. Musiikkivideon tunnelmat ja kuvat liikkuvat rakkauden, kaipuun, muistojen ja lähdön tunnelmissa. Musiikkivideon on ohjannut, käsikirjoittanut ja visualisoinut vaasalainen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja käsikirjoittaja
Saila Louke.

Manageri
Juhani Mansikkamäki teki päätöksen jättää Topi Sorsakosken ja hänen käyttöönottamansa Kulkukoirat nimi historiaan ja jatkaa tulevaisuudessa uudistuneella kokoonpanolla. Tähän kokoonpanoon tuli mukaan Antti Tammilehto bassoon ja lauluun. Myös Kulkukoirien kitaristi Jyrki Telilä jatkaa edelleen tässä kokoonpanossa. Näin sai alkunsa Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtye.

Tulevaisuudessa Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtye jatkaa kunnioittaen perinteistä suomalaista iskelmää, johon kuuluu slaavilainen kaiho tangoineen. Solistin ja soittajien musiikillisiin taustoihin nojaten myös rautalanka, rock´n roll -ja beatmusiikkia tullaan kuulemaan keikkaohjelmistossa. Keikoilla nähdään myös 60-luvun hengestä ammentavat go-go tanssijat " Sheila " ja " Angie “. He luovat keikoilla tiettyihin kappaleisiin tanssillista maustetta ja retrohenkistä visuaalista ilmettä, korostaen musiikin luomaa tunnelmaa.

kalle_antti

Uusi yhteistyökumppani

Uutena yhteistyökumppanina esittäytyy hyvän palvelun Muotiputiikki Helmi, Somero. Go-go tanssijoillemme tulee Helmestä upeat nostalgiahenkiset asut ja asusteet.

Kalle Kaaja ja Kulkukoirat teki ylistyslaulun suomalaiselle naiselle

Lue Iskelmän uutinen täältä

Uusi musiikkivideo IL-TV:ssä

Katso uusi musiikkivideo täältä

Uusi musiikkivideo julkaistaan ensi viikolla

nainen


Uutuussinglestä ”Marinoitu nainen” julkaistaan ensi viikolla syksyisen mystinen video. Marinoidulle naiselle se sopiikin. Musiikkivideo on kuvattu merellisissä maisemissa mm. Vaasan ”Präntööllä”. Video yhdistää nykypäivän asfalttikatuihin hieman menneisyyden kuvakulmaa pitäen päähenkilön bootsit kuitenkin modernisti raiteillaan.

Tunnelmaltaan reippaan kaihoisaan kappaleeseen on sisällytetty videon käsikirjoittajan Saila Louken näkemys urbaanista kulkijasta; elämän marinoimasta naisesta. Kappaleen luonne, perinteinen iskelmä verhottuna pop-musiikin vivahteisiin, näkyy myös videon tunnelmassa. Kuvauksesta ja editoinnista vastaa Noisy Silence Studion Marko Lapiolahti. Kulkukoirien kitaravetoinen soundi kuljettaa Marinoitua naista eteenpäin vahvasti
(sävellys ja sanoitus Ari ”Selkä” Pulkkinen).

Yli 20 vuotta lavoja Topi Sorsakosken kanssa kiertänyt Kulkukoirat-yhtye jatkaa kulkuaan nykyisen solistinsa Kalle Kaajan kanssa. Uutuuden julkaisijana on Turenki Records.

Kuuntele uutuus single!

-Marinoitu nainen- löytyy nyt Spotifysta ja iTunesista oheisista linkeistä. Käykäähän tsekkaamassa ja fiilistelemässä syksyn kuuminta grillausbiisiä!!!

-Marinoitu nainen- (säv/san Ari Pulkkinen)

Uutuus single -Marinoitu nainen- on tunnelmaltaan reippaan kaihoisa.
Siinä sekoittuu napakasti pop-musiikin vivahteet perinteiseen iskelmään. Kappale on tyyliltään osuva yhdistelmä iskelmälle tyypillistä tarinan kerrontaa ja Kulkukoirien vahvaa kitaravetoista soundia.

Yli 20 vuotta lavoja kiertänyt legendaarinen yhtye kuljettaa kuulijoitaan uskollisesti eteenpäin, ottaen taas kerran askeleen uudelle tasolle.
Kalle Kaajan & Kulkukoirien uutuuden julkaisijana on Turenki Records.


ESIINTYMISET / HAASTATTELUPYYNNÖT:

Juhani Mansikkamäki
ManagerHouse
info@managerhouse.com

puh. 0500-540 285
http://www.managerhouse.com
http://www.kallekaaja.net

Vieraskirja poistunut

Freebok lopetti toimintansa, joten sen vuoksi vieraskirja poistettiin sivuilta. Jatkossa viesti kulkee kätevästi Facebookin kautta.

Kalle Kaaja & Kulkukoirat studiossa 2015

Kalle Kaaja & Kulkukoirat äänittävät parhaillaan uutta materiaalia Veli Hakalan "pajalla"!
Veli on näyttänyt kykynsä kaikille nyt myös äänittäjän/miksaajan roolissa ja jälki on sen mukaista...

Materiaali on pääasiassa bändin omaa tuotantoa ja siltä se myös kuullostaa!!
Tarkempaa infoa sitten kun sen aika on!!

Katso kuvia Veli Hakalan “pajalta”
Kuva-albumista.