ANTTI TAMMILEHTO

ana
Kuva: Katri Karvinen

Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtyeen bassoa soittaa ja bändissä laulaa Antti eli tutummin ”Ana”. 

Ana on omien sanojensa mukaan ”viimeinen mohikaani” joka nyt tämän yhtyeen myötä on ottanut roolia myös laulajana. Anan lavaolemus on erityinen, elämää kokenut bluesrock mausteseos, ripauksella asennetta amerikan malliin. 

Antti Tammilehto on vaikuttanut alusta lähtien mukana Topi Sorsakosken musiikissa ja kokoonpanoissa. Antti teki ensimmäiset keikkansa 13-vuotiaana, Pekan ja Antin isän, Tapio Tammilehdon yhtyeessä. Silloin 16-vuotias Pekka, tuleva legenda (Topi Sorsakoski) soitti kitaraa. Kun Pekka muutti Helsinkiin, hän houkutteli pikkuveljensä Antin perässään. Kun keikkoja oli tiedossa, oli mentävä. Anan soittamisessa vaikuttaa hänen myöhempi, vahva keikkailuhistoriansa legendaarisissa yhtyeissä, joita ovat The Boys, Juice Leskisen eri kokoonpanot ja Kalle Kiwes Blues Band. Ana on hoidellut basistin ja muusikon pestejä myös Freud Marx Engels & Jung -yhtyeessä vuodesta 2009.

Ana on myös mestari saamaan ihmiset ympärillään tuntemaan olonsa hyväksi. Anan rouhean railakas huumori tuottaa aika ajoin kommentteja, kuten että ”aamupuuro on parasta Carillosilmällä” mitä harva on varmaan kokeillut, saatika tullut ajatelleeksi, mutta hullunterävistä ideoistahan tuotekehittely yleensä lähtee!JYRKI TELILÄ

tellu
Kuva: Jp Kupari

Kalle Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtyeen kitaristi, hyvät naiset ja herrat, Jyrki Telilä.

Yhteistyö Telilän ja Kalle Kaajan välillä alkoi 7 vuotta sitten, Kulkukoirien merkeissä. Telilä on Pop & Jazz Konservatorion kasvatti ja monen suomalaisen kitaristin esikuva. Hän on etenkin innoittaja rautalankakitaristeille. Telilän soittaminen onkin koskettavaa ja hiottua. Lavalla hän aistii musiikin lähes maagisesti, ennakoiden muiden soittajien ja solistin valintoja. Soittajana Jyrki "Tellu" Telilä on äärettömän monipuolinen ja siksi täysin omaa luokkaansa. Tellussa yhdistyy taiteilijasielu ja musiikillinen näkemys viimeisen päälle hiottuun osaamiseen. Telilä säesti maestro Topi Sorsakoskea 15 vuotta Kulkukoirien kitaristina. Soittajan työstään hänelle myönnettiin vuonna 2011 Keskuskauppakamarin pronssinen ansiomitali. Telilää on nähty ja kuultu soittajana myös Aki Kaurismäen elokuvassa "Mies vailla menneisyyttä" Marko Haaviston luotsaaman Poutahaukat yhtyeen kanssa. Poutahaukkojen kanssa Telilä on myös pitkään keikkaillut ja levyttänyt useita levyjä. Mainittavia esiintymisiä ja kokoonpanoja Telilän uralta löytyy lukuisia. Esimerkiksi yhteistyö Paavo & Zefyrin kanssa, konsertit, TV-esiintymiset, studiomuusikon työt ja kiinnitykset musiikkiteatteriproduktioissa (mm. Tampereen musiikkiteatteri Palatsi, 2014, Pop- ja rock-musikaali, Badding – Paratiisi ,Esa Pulliaisen rooli: Jyrki Telilä)

Silloin kun Tellu ei ole keikalla hänen innostuksen kohteena on mm. JAT Amplification- putkivahvistimien rakentaminen. Lisäksi Tamperelainen Telilä on jo vuosien ajan vapaa-ajallaan sukeltanut Beatlesin tuotantoon ja tutustunut kyseisen aikakauden sävellyksiin, syväluotaavasti ja musiikintuntemustaan jatkuvasti syventäen.JERE LAHTI

jere
Kuva: Johan Hagström

Bändin rumpujen soundi on vaasalaisen huipun, Jere Lahden aluetta!

Musiikki onkin vienyt tämän miehen totaalisesti mennessään, rumpujen ollessa hänen ehdoton pääsoitin. Jere Lahti on haluttu soittaja, musiikinopettaja ja tekijä. Mies on toiminut freelancerina jo pitkään useiden eri kokoonpanojen kanssa. Jere kertoo, että rumpujen soittoon hän sukelsi lopullisesti 15 vuotiaana treenaamalla 13 tuntia päivässä, Sami Järvisen innoittamana ja Kai Hahdon oppilaana. Hahto on Jerelle suuri idoli, innoittaja, opettaja ja lisäksi erittäin hyvä ystävä! Lahden soittamiseen on lisäksi vaikuttanut vahvasti Sami Kuoppamäki ja Dave Weckl. Kova treeni ja kokonaisvaltainen intohimo musiikkiin (yhdistettynä huumorimiehen maineeseen) tekeekin tästä kovan luokan rumpuveijarista varsinaisen timantin.JUNNU HIRSIMÄKI

junnu
Kuva: Jp Kupari

Toisen kitaran varresta löytyy herra nimeltään Junnu Hirsimäki!

Rautaisella varmuudella ja asenteella varustettu Koskenkorvan viinatehtaan vieressä syntynyt kaveri. Junnun kitara soi jo aiemmin Kallen keikoilla Kulkukoirissa, ja soittamisen moni muistaa myös pestistä Väriloiste-yhtyeessä. Junnun tyyli on tasaisen varmaa ja habitus myös lauluosuuksissa yhtä cool. Harva on saanut selville sen, mikä saa tämän Koskenkorvan miehen täysin repeämään. Se harvemmin nähty, kiistattoman hauska ja rento puoli, on kuitenkin sitä parasta laatua, kuten Junnun soittokin!

Vapaa-aikanaan, musiikin vastapainoksi, Junnun löytää esimerkiksi "pajalta" rakentelemasta vanhoja jenkkiautoja tai moottoripyöriä!