betty sheila
Kuvat: Katri Karvinen

Kallen keikkatunnelmaa ovat maustamassa Go-Go tanssijat Betty ja Sheila. He esiintyvät Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtyeen keikoilla erityisesti 60-luvun Go-Go tanssijoiden inspiroimana. He luovat tanssien monipuolista tunnelmaa valikoituihin kappaleisiin, myyvät levyjä/paitoja, sekä toimivat mahdollisissa juontotehtävissä.

Petra Kela eli ”Betty” on liikunta-alan ammattilainen ja ryhmiä ohjaava sporttimimmi. Betty onkin tuonut paljon käytännöllisiä ideoita Go-Go koreografioihin, joiden kehittelemisen Sheila yhdessä tanssija Angien, eli Annina Vanan kanssa aloitti vuonna 2014. Betty keskittyy uusiin haasteisiin pieteetillä, ihanan sosiaalisesti hyvää ilmapiiriä tuoden. Hyvinvointi, luonto, ihmiset, musiikista nauttiminen ja asioihin vaikuttaminen omalla tekemisellä ovatkin Bettyn juttu. Tämän upean ilmestyksen liikkeet ja tyylitaju ilostuttavat ja motivoivat muitakin tekemään positiivisia asioita lavalla ja sen ulkopuolella. Rohkeus ja naisellisuus yhdistyvät tässä sulokkaassa Go-Go tanssijassa, oli Betty sitten keikoilla, salilla tai reippailemassa luonnon helmassa! Bettyn voitkin tavata musiikista nauttimassa yleisön joukossa, kentän laidalta valmentamassa, Kalle Kaajan levymyynnissä tai lavalla tanssien Sheilan kanssa, fiilistä luomassa!

Sheila Kaaja (Saila) on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja pian sosionomiksi valmistuva, esiintyvä taiteilija. Sheila opettaa ilmaisutaitoa Vaasa-opistossa ja keikkailee tapahtumissa omalla kiertävällä lastenteatteriesityksellä. Sheila on kirjoittanut ja ohjannut kaksi musiikkinäytelmää, dramatisoinut eri kirjoilijoiden tekstejä, ideoinut ja ohjannut musiikkivideoita, esiintynyt osana taikuri Jean Darkin Showta tanssijattarena mm Suomessa, Ruotsissa ja Belgiassa. Hän on ohjannut erilaisia draamatyöpajoja ja harrastaa mallintöitä, usein pinup -ja retro tyyliin stailattuna. Sheila on myös luonut poikkitaiteellisia tanssiperformansseja ja edustanut Suomea Miss Retro pinup-kilpailuissa Ruotsissa (2016). Sheila on opiskellut tanssia, draamakasvatusta ja käsikirjoittamista Turun Taideakatemiassa ja Scenkonst Noviassa ruotsinkielellä. Sheilan sydäntä lähellä on kauniit asut, vintage, tanssi, rock and roll, blues ja kuvataide. Sheila ohjaa vuorovaikutusta erityisryhmille ja toimii sosiaalialalla. Ihmisten kohtaaminen, kannustaen jokaista löytämään oma elämänpolkunsa, on hänen idearikkaassa luovuudessaan punaisena lankana.