Kokoonpano on uudistunut!

26.02.2020

 

Kalle Kaaja keikkailee nykyään nimellä KALLE KAAJA YHTYEINEEN.

Kalle Kaaja Yhtyeineen jatkaa rautalangan, rokkenrollin ja tunnelmallisen iskelmän viitoittamalla tiellä. Uudet tuulet puhaltavat kokoonpanon suhteen, mutta Kalle Kaajan, Antti Tammilehdon ja Jyrki Telilän yhteistyöt jatkunevat tulevaisuudessa tulevissa tapahtumissa.

Vuosi 2019 toi mukanaan upeita keikkoja pitkin Suomea tanssilavatunnelmista ravintoloihin ja festareista tapahtumiin! Menneen vuoden aikana kokoonpanon jäseniksi rakentui seuraava soittojengi:

Junnu Hirsimäki: Kitara, laulu

Jukka Kinnunen: Kitara

Veli Hakala: Basso

Ville Karhu: Rummut, taustalaulu

Vuosi 2020 on otettu vastaan uusia levytettäviä biisejä maistellen ja tammikuussa julkaistiin myös uusi livevideo! Olkaa hyvät, tässä.
KATSO VIDEO VIDEOT SIVULTA

Yhtyeen Go-Go tanssijat nähdään edelleen Kallen keikoilla, tyylikkäästi 60-luvun henkeä fiilistellen, twistaten ja sheikaten!

Kalle Kaaja palasi myös viime vuoden aikana juurimusiikin ja rockabillyn pariin tuoreella bändillä, joka kantaa nimeä BIG TIME DADDY!
Tammikuussa 2020 BIG TIME DADDY nähtiin esiintymässä mm. uudessa ROCKIN THE ROOTS-tapahtumassa Vaasassa.

VERKKOKAUPPA ON AVATTU!

22.4.2020

 

Petri Niemenmaa on loihtinut uudet kotisivumme, ja uutena osana on avattu Verkkokauppa! Ainutlaatuisena tuotteena Verkkokaupassa on FANIPAKETTI, jota ei saa mistään muualta - tottakai Kallen signeerauksella. OSTA OMASI TÄSTÄ LINKISTÄ!

WS-arena "juhannuspäivänä" 20.6.

10.6.2020

 

Juhannuspäivänä on musiikkia ja hyvää tunnelmaa tarjolla WS-Arenalla! Tilaa on 300 Live musiikin ystävälle. Korona tilanteen huomioon ottaen paikalla on käsidesiä ja jokainen sisäänpääsyn Areenalle ostanut saa halutessaan suusuojan/hengityssuojan ovella. Tervetuloa!

 

Keikan voi katsoa myös striiminä osoitteesta netticket.fi. Keikka on katsottavissa 7 vrk ajan.